pondělí 7. května 2012

Hájenka

V pátek začíná Hájenka a tak se chci zeptak kdo jede a kdy. Já už jedu v pátek tak kolem šestý.

A pro ty co vůbec nevědí o co jde, tak tady krátké info od samotného pána Tramtuberka:

Himlhergotdonrvetrkrucajselement!
Nestát, nelelkovat, holoto a už příští pátek koukaj přijet! Hostina se začne vystrojovat odpoledne, aby byli utopenci dost zamřelý, stejky dost masový a cukety dost zeleninový. Von panskej žaludek znamená fajnovej žaludek, to se ví a nesnese kdejakou šlichtu. Co se napoju týka, je jasný, že zámeckej pán nebude pít vodu a je taky jasný, že neni lepšího piva v okolí než postřižinskýho. A poslouchat nějaký sříipání, na to neni milostpán taky zvědavej - muzika bude, a jaká! Když budou chtít, můžou dokonce v sobotu ke Krakonošovi střelit nějakou jeho srnu, ale v neděli marš domů holoto, ať už vás tam nevidím.

Jemnostpán Trautenberk
v. r.
 
spaní: spácaky, stany (svoje)
pití: pivo a různé
jídlo: je (maso/nemaso)
sklo: spousta ale
vlastní sklo: velký frajer

písničky: v pa od 19:00 v so od 17:00
volná zábava: stále
vlez: 150 pátek/200 sobota


6 komentářů:

  1. Covece ja jsem vyhrala listek na UNKLE, coz je vubec poprvy, co jsem neco vyhrala. Nicmene venuju ho asi mame, ktera na to chce jit a nezradim sve verne pratele, ze jo, dyz bys to na me pak bonzoval na kazdym rohu. Uz vidim jak bych pak prijela a vsichni by kecali aa kamila, jezis vona byla na unkle pch, to my tady meli lepci... blabla bla. Takze si myslim, ze treba pojedem s tebou ja a Honza, jestli to bude H. stihat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zdar, takze v patek frcime ... koukal jsem na vlaky a idealni to je 18:09 z Hlavaku , pac to jede trochu rychlejc nez ty ostatni "rychlici" , jo a velky frajeri at si vezmou kulicky

      Vymazat
    2. ok to bych měl z práce stíhat...kuličky nemam tak vezmu rum

      Vymazat
    3. já už tam budu kundy

      Vymazat
  2. cau,

    ja sem nemoc a kdyby nemoc nebyt, tak ja jet stavet stodolu ...tudiz nic!

    OdpovědětVymazat
  3. A nazpatek vam ted teda asi rozmluvim odjezd ze soboty na nedeli, protoze posledni vlak jede ve 22.49 jeste s prestupem v nymburku a pak az ve 4.20h.

    OdpovědětVymazat